forsavitt de ar installda villig att bruka Facebook Dating kommer

forsavitt de ar installda villig att bruka Facebook Dating kommer

N kan addera manniskor mot saken dar «hemliga crushen». Nar n lagger till en kommer dom att meddelas forsavit att en ar kar i de dar, skad do kommer ick att meddelas vem saso ar kar i dem.

Hon kommer aldrig att vara medveten om vem det ar om hon ick lagger till dej gallande sin «Secret Crush»-lista. Om dom ett pa personerna lagger at varandra blir det nagon matchning samt du kanner till bada att ni inneha statt gallande varandras «Secret Crush»-lista.

Att granska saken da personens telefon (som du redan vet, jag rekommenderar ingalund) kan likas mildra. Ni kan aven betrakta forsavitt de ar pa Facebook Dating igenom att kolla deras Facebook-meny sam se om dom ar aktiva gallande Facebook Dating.

Kan ni existera dol kungen Facebook Dating? Saken dar goda nyheten befinner si att Facebook allaredan age tankt villi detta. Din dejtingprofil doljs automatiskt for dina Facebook-vanner sasom ocksa anvander dejtingappen. N kan tillsammans andra ord ej kika deras dejtingprofil sam de kan ej se din.

N kan umgas med dina Facebook-vanner samt Instagram-foljare vi funktionen

For att foreta detta, scrolla ne mot odugli itu skarmen darbort Facebook foreslar profiler samt valj Secret Crush.

Du kan darnast selektera kompisar a Facebook sam Instagram. dom att lite ett bud forsavit att e befinner sig foralska ino do, andock de kommer inte att vara medveten om vem. Forsavitt do samt lagger till de inom avta hemliga favoriter kommer n att bliva «Matchad».

Secret Facebook Crush – Anvandaren lagger mo opp mot 9 personer som do ar betuttad inom. Andra anvandare astadkommer samma sak, odla att ifall tvenne folk har lagt mo varandra odla «matchar» dom f sasom andra dejtingappar.

Facebook Dating skanke de ide baserat villi dina preferenser

samt informationen du inneha angett villig din dejtingprofil. Dina Dating-preferenser kan inberakna storleken samt aldersintervallet saso n vill definiera potentiella matchningar.

  • Underrattelse saso du age lagt at ino din Facebook- alternativt Dating-profil, till exempel varenda n kommer ifran alternativt platser ni ager varit villig.
  • Intressen sasom Facebook-grupper sam handelse saso du ager gemensamt. Dessa kan existera forra eller framtida tillstallnin darborta n ager uttryckt engagemang alternativ deltagit.

Kom ihag att forsavit du inneha aktiverat alternativet rada kompisar at kompisa odla befinner si det det mojligt att n ser dina Facebook-vanners kompisar kissbrides.com klicka här nu. Forsavitt du avaktiverar alternativet nominera kompisa mo vanner, kommer din motion inkluderar inte mannisko sasom befinner si kompisa tillsamman dina Facebook-vanner.

Parti Anywhere-funktionen

N kan bruka tavling inom Facebook Dating for att leta postumt dejtingforslag utanfor din huvudsakliga dejtingplats. Du kan bifoga opp mo tva tillagg motesplatser. Odl din profil kommer att indikera att ni letar postumt manniskor kungen dessa par plus platser.

N kan aven bestamma forsavitt manniskor som age lagt mot din huvudsakliga traffpunkt sasom ett tillag omrade kan beskada dig och kanske mota de. Lar dig hur ni hanterar dina Match Anywhere-installningar inom Facebook Dating.

Lagg at berattelser mot Facebook Dating

Det befinner si genomforbar att dela dina Instagram- alternativt Facebook-berattelser kungen Facebook Dating. N kan utse do berattelser n vill lagga till inom Dating.

Kika berattelser forsavitt medlemmar som ni inneha nago affinitet tillsammans alternativt saso foreslas mot dej via att klicka gallande deras Dating-profilbild. N kan gilla Dating-medlemmar saso losning gallande deras berattelser.

Du kan hindra nagon pa Facebook Dating. Tank gallande att blockering bruten nagon pa Dating ick blockerar dem kungen Facebook eller Messenger.

Darfor att bruka Dating plikt n skrida genast at Facebook -appen sam efterat at menyfliken darbort det aldrig kommer att vara saken dar nya funktionaliteten. N plikt da design e konto gallande Facebook Dating och utse att foreta din imag enkom synlig forut dina vanner alternativt pro dina vanner.

Sin respuestas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *