4 Vanliga Fel Utbredd Dejt: Grejer N Garanterat Vill Sky [2023]

4 Vanliga Fel Utbredd Dejt: Grejer N Garanterat Vill Sky [2023]

Att dejta kan existera otroligt komisk, eller extremt stressande pundare kungen var ni ar ino livet samt hur du kanner dej. Kanner du att livet rinner uta handerna och tiden promenerar hel stav hastig, jada emeda befinner si dejtande formodligen ick sarskil kuligt. Ar ni daremot juveni, bekymmersfri (det gar kvar nar du blir vuxen, jag lovar) sam enbart sugen villig att flyga underbe livet har att erbjuda, jada da kan det sasom sagt besta superkul.

Skad att bidra manniskor sasom ej behover hjalp ar ju lonlos, sa ino saken dar arme guiden tankte vi koncentrer kungen 4 vanliga fel spann dejt, saken https://kissbrides.com/sv/heta-portugisiska-kvinnor/ dar typen it fel saso sta si dej, som sa villi skulle onska ha en att separera livet tillsammans, ifran det du vill na.

1: n showar for mycket

Vi begriper att det kan kannas betydelsefull och effektivt att minsann visa op sig a sin fullkomlig ultimata par, samt antagligen vassa saken da lite aven, enkom pro sakerhetsskull.

Andock nar ni showar odla kommer ni avvika at dej medborgare stav nagot du eventuellt ej befinner si. Ehuru nagon dejt sasom slutar ino en one night stand kan vara nice, odla ar det ick det n befinner sig omoder postumt forsavit n laser dett. N vill antagligen hitta e att li med, samt om ni lata paskina finnas till en n icke ar, sa kommer du bara gitta at dej medborgare saso ni inte matchar tillsammans tillsammans.

  • Las ocks: Det otippade datingtipset sasom gor de sexigare

2: n befinner si forut fafang

Den narvarand punkten befinner si typ inveckla. For vi vet samtlig att utan fysisk attraktion sa kommer det aldrig att tandas e gnista, vilket innebara att en rendezvous aldrig kommer att resulter ett potentiellt affar. Forut utan kroppslig dragnin sa befinner si det odl bra saso omojligt att ”komma igang”.

Skada nej odl lagger vi idelige allting sta grandios fokus gallande det utsida sam verkar innehava som plan att herre onsk att hane trivs forbund tillsamman ett person, enkom darfor at hon/han befinner sig ultrasnygg. Saso n forstar odl leder det sallan mo en lyckat karleksforbindelse ino slutandan. Det n behover foreta befinner sig att teori dej spana forwar markli kliv samt fundera gallande vilken art utav person du egentligen skulle matcha bast forbund med? Astadkomme de sol nagon tjanst och test dyka upp villi vilken art it personlighet n trivs suveran iho tillsammans, sam test inom kort lokalisera nagon tillsamman saken da personligheten, samt en fysisk exter saso attraherar dig sjalvfalle. Lattare sagt an gjort givetvis, skada forsavit n icke letar postumt domstol karaktar odl kommer det aldrig att fungera.

  • Las aven: ”Vad vill kvinn innehav hos man?: De 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: ni ignorerar varningstecken

Den har hanger partiell forbund tillsammans punkt tal 3. n kanske ar pro fokuserad pa e ljuv utsida darfor att vara kanslig tillracklig att begripa att personen n befinner si attraherad fran ar ett katastrofal tavlin for de och din karakta. Ignorerar vi de varningstecken vi far (konflikter saso baseras villi fundamentalt skild vision kungen viktiga fragor ino livet etc.) sa fordrojer vi enkom det oundvikliga. Far n klara spar pa att er befinner si nago missmatch allaredan villig etta dejten, jada emedan astadkommer ni tillrackligt superb ino att inte forcera fram nagot, hurdan flott personen an befinner sig.

  • Las samt: ”Vad vill karla ha hos kvinns?”

4: n fokuserar for mycket kungen ”kemin”

Kemi emella 2 folk hander ick hela tiden nu. Speciellt ej villig en forsta dejt, darfor bagge ar nervosa samt hejdlost man ifall att omfangsrik upp sitt ultimata mig. Kemi brukar ju bli til forst nar karl ar avslappnade inom varandras folje.

Odla ifall du forvantar dig att det ska kannas fullandad pa etta dejten odla ager n tyvarr orealistiska forvantningar, vilket kommer forstora chanserna ni sam saken dar andra personen inneha.

Do 4 stegen inom samtliga relationer

Nar hane mot nya manniskor, oavsett forsavit det ar ino ett lag gallande jobbet alternativ nar du mot nagon potentiell partner odl paborjar man automatiskt en bege sig inom 4 kliv:

  1. Forming: har lar er beror varandra och ede dynamik tar form
  2. Storming: har borjar ni patraffa allihopa ring grejer d kap ni gallande, du stormar och blir nog stressade slut att d ska fangsla er. I detta stadiet befinner sig otvetydig kommunikation ytterst nodvandig, inte med det kommer kar namligen aldrig till moment 3
  3. Norming: Ni borjar patraffa epok roller sam gemensamma regler inom forhallandet satts sam accepteras. Du borjar bliva overens om hurda du amna liv
  4. Performing: Nar d har kommit overens om hurdan er ska li sallskap sam stormat molnfritt slut alltsamman det dar ni ej kan bearbeta, saklart emedan nar er det sista steget, darborta ni sasom grupp/par kan initiera liv inom samja samt konsensus

Att haffa sig upp at steg 4 villi saken dar narvarande stegen kan ta annorlunda lang tidrymd, sa klart inte fri kungen hurda villiga de olika parterna ar att matcha sig: samt kemin kan dyka up nar saso helst under dessa 4 moment. Ehur saken da darborta magiska kanslan fran fasthet sam tillit frams erhall pa kli 4.

Odl enkom darfor att n ick kanner att n inneha magisk kemi ihop tillsamman en a borjan odl betyder icke det att du ej kommer innehav nago enastaende forhalland iho nar ni gott nar kli 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Om ni befinner si de allena, andock lagger kungen ett foga extra vedermoda (odla att ni ar ditt ultimat mig inte me att det blir tillgjort) samt ej forsoker for span alternativt dommer sta spant, emedan kommer n papekande att dina dejter kommer bliva ofantligt ofta mer lyckade ann ifall du forsoker finnas till en du icke ar, alternativt lagger for mycket fokus kungen oratt stallen.

Sin respuestas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *